Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Хотел Равни Гај

О нама

На регионалном путу Крагујевац-Краљево, из правца Крагујевца са леве стране пута, пре раскрснице за Краљево и Чачак, налази се хотел Равни Гај – скривено благо природе. Примете га само ретки са пута јер је вешто скривен, окружен зеленилом. 

Ружа ветрова која овде стиже са Рудника и Копаоника окрепљује и освежава. Када летње врућине погоде градове, гости хотела Равни Гај тада уживају у посебној микро клими и свежем и чистом ваздуху, нарочито у поподневним сатима. У врелим летњим ноћима температура се овде спусти и до 10 степени, па тако и преко дана буде далеко пријатније него у граду.

ravni gaj 1

Борова шумица, свеж ваздух и природа чине ово место својеврсном ваздушном бањом.

Хотел Равни Гај

Више о хотелу

ravni gaj 3

Хотел Равни Гај располаже са 30 једнокреветних, двокреветних и трокреветних соба и 12 апартмана типа студио. Све собе су опремљене и уређене са укусом, имају кабловску телевизију и климу, Wi-Fi, а доступне су гостима без обзира на временски период, било да сте у пролазу и желите да предахнете, долазите на викенд или желите да свој одмор проведете код нас.

Зимски период (новембар-април)

сваког дана од 12:00 – 18:00

Летњи период  (април-новембар) 

сваког дана од 10:00 – 18:00

(карте за базен се купују на рецепцији хотела)

ravni gaj 1

У хотелу Равни Гај налази се и спа центар опремљен за релаксацију и уживање. У оквиру спа центра у понуди је базен отворено-затвореног типа са грејаном водом од 28°C до 31°C током целе године. Из прелепо уређеног амбјента затвореног дела базена излази се у травнати парк испуњен цветним аранжманима и мобилијарем за игру и разоноду деце, где су и лежаљке и сунцобрани за опуштање одраслих. Код базена налази се и Кафе „Трем“ где се служе храна, пиће и сладолед за посетиоце. Базен има два турбо-џета, ноћно светло у више боја, а крај базена се налази и ђакузи, као и сауна.

ravni gaj 6

У комплексу хотела Равни Гај налази се и спортска сала која се може изнајмити за разне спортске активности. Осветљена је великим бројем рефлектора, топлотно изолована и има систем за брзо загревање. Опремљена је за кошарку, одбојку и мали фудбал, а поред се налази и травнати терен за мали фудбал. О осталих спортских садржаја на располагању гостима су и билијар сто, сто за стони тенис и теретана. У хотелу се организују спортски кампови за децу, тренинзи и такмичења за разне спортисте. На само неколико километара од хотела налази се Гружанско језеро које је идеално за кајакаше и веслаче, а у договору са хотелом могуће је обезбедити логистику и превоз за тренинге ових спортиста. Поред овога, хотел Равни Гај пружа и идеалне услове за организовање шаховских турнира.

ravni gaj 5

Хотел располаже и са 4 луксузно опремљене сале са погледом на шумадијска поља и брдашца и нуди идеалне услове за организацију различитих конференција, конгреса, team buildinga, научних скупова или за организацију прослава – свадби, пунолетства, рођендана, пословних ручкова.

У националном ресторану „Гружанска Тераса“ хотела Равни Гај може се наћи велики избор укусних јела по поруџбини, јела са роштиља, супа, чорби, салата, предјела, пица, колача и пића спремљених намирницама провереног квалитета. На далеко су познати као најбољи специјалитети из кухиње „Гружанске Терасе“ телећа чорба, телећи медаљони или свадбарски купус.

Хотел Равни Гај

Галерија

Текст: Хотел „Равни Гај“

Фотографије: Хотел „Равни Гај“

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.