Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Етно домаћинство „Танасијевић“

Место: Жуње

О нама

На сликовитој обали Гружанског језера, у мирном селу Жуње, налази се Етно домаћинство Танасијевић - очаравајућа оаза српске традиције. Овај аутентични смештај у етно стилу, категорисан са три звездице, нуди гостима удобан боравак у четири смештајне јединице с укупно једанаест индивидуалних лежајева.

Етно домаћинство Танасијевић привлачи љубитеље риболова и опуштања поред воде својим блиским положајем уз Гружанско језеро. Овде, гости могу уживати у мирном окружењу језера, истражујући различите могућности за риболов или једноставно опуштајући се уз звуке природе.

Домаћица Љубица, позната по својој изванредној вештини припремања традиционалне хране, срдачно дочекује госте и брине се о њиховом удобности током боравка. Њен таленат за кулинарство био је видљив и у ТВ емисији "Шареница", што додатно наглашава квалитет њених кулинарских специјалитета. Већину намирница домаћини производе у свом домаћинству и поседују сопствени засад боровнице па ово воће гости могу дегустирати у свежем стању или преточено у флашице и теглице.

Осим што је омиљено одредиште за љубитеље природе, Етно домаћинство Танасијевић такође гости спортисте и уметнике. На обали језера често се окупљају веслачки и кајакашки клубови који се припремају за надолазећа такмичења, док уметници уживају у инспиративном окружењу у оквиру Ликовне колоније "Гружанска јесен" коју организује Туристичка организација општине Кнић.

Предиван пејзаж око Гружанског језера пружа гостима незаборавно искуство боравка у природи. Нетакнута природа и чаробне обале језера стварају савршено окружење за опуштање и рекреативне активности.

Уз срдачно гостопримство и традиционалну атмосферу, ово домаћинство нуди незабораван боравак на обали Гружанског језера.

Услуге

Собе: TV, WiFi

Радно време: 24 часа

Паркинг: Бесплатан

Контакт

Ђуревачка 58, Жуње

064 1283103

markozunje@gmail.com

Domaćinstvo Tanasijević selo Žunje

tanasijevic_gruzansko_jezero

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.