Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Кућа за издавање „MUZZLE HOUSE“

Место: Брњица

О нама

Добродошли у "Muzzle house", прелепу кућу за издавање смештену у сликовитом селу Брњица, поред пута који води од Крагујевца према Топоници. Ова очаравајућа кућа, категорисана са три звездице, нуди савршену удобност за ваш боравак.

Смештена у предивном природном окружењу, "Муззле Хоусе" је савремено опремљена са дневним боравком, потпуно опремљеном кухињом, удобном спаваћом собом и модерним купатилом. Капацитет смештаја је за 5 особа. У дворишту ове оазе мира и релаксације налази се пространи отворени базен и простор за опуштање, где можете уживати у сунчању или освежавајућим пићима.

Кућа је идеална дестинација за различите прославе, рођендане, породична и друга окупљања. "Muzzle house" нуди све што вам је потребно за савршен одмор и уживање у опуштајућем амбијенту.

Доживите непроцењиву комбинацију удобности, луксуза и природног шарма у "Muzzle house".

Услуге

Собе: TV, WiFi

Радно време: 24 часа

Бесплатно: отворен базен, паркинг, креветац за бебе

Уз доплату: трансфер од и до аеродрома

Прилагођено особама са инвалидитетом

Објекат је под видео надзором

Прихватљиви кућни љубимци.

Контакт

КрБорачки пут 2, Брњица

065 3059211

lidijapaunovic001@icloud.com

the_muzzle_house

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.