Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Сеоско туристичко домаћинство „Цветић“

Место: Кнић

О нама

Добродошли у сеоско туристичко домаћинство "Цветић" смештено на улазу у сликовиту варошицу Кнић, уз магистрални пут Крагујевац - Чачак.

Домаћинство "Цветић" је категорисано са три звездице и нуди четири модерно опремљене смештајне јединице са укупно седам удобних лежајева. Свака соба одише топлином и удобношћу, стварајући атмосферу сопственог дома.

Гостима је на располагању и одвојени објекат опремљен у етно стилу у којем се пружају услуге хране и пића, уз могућност организовања заједничких ручкова.

Уз удобан смештај и гастрономске специјалитете, гости могу уживати и у отвореном базену, идеалном за освежење и релаксацију током топлих летњих дана.

Наша домаћица Зорица, позната по својим кулинарским вештинама, припрема традиционална јела од намирница које узгајa у свом домаћинству или бира из окружења. Захваљујући вештинама, учествовала је на такмичењу за победника серијала "Кухиња мога краја" за 2021. годину. Поред тога, домаћинство се поноси традицијом прераде воћа и поврћа. Њихова зимница нуди разноврсне слатке и слане производе, сокове, ликере и многе друге специјалитете, све направљене с љубављу и пажњом. Такође, поносни су на свој сопствени засад малина који им омогућава да понуде свеже воће својим гостима.

Домаћинство "Цветић" је добро позиционирано, на само 3 км удаљено од Гружанског језера, идеално за уживање у природи. У близини домаћинства, гости могу посетити бројне културно-историјске споменике и знаменитости.

Доживите чари сеоског туризма и уживајте у сваком тренутку проведеном у овом домаћинству.

Услуге

Собе: TV, WiFi, клима

Радно време: 24 часа

Бесплатно: отворен базен, паркинг, остава за паркинг

Уз доплату: трансфер од и до аеродрома, физиотерапеут

Могућност организовања групних ручкова

Контакт

Војводе Стевана Книћанина 59, Кнић

060 6460171

cveticknic@gmail.com

Cvetić Knić

cvetic_knic

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.