Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Сеоско туристичко домаћинство „Чакаревић“

Место: Кнић

О нама

У срцу прелепог села Кнића, на свега 300 метара од магистралног пута Крагујевац-Чачак, налази се гостољубиво сеоско туристичко домаћинство Чакаревић. Ово идилично место пружа гостима прилику за опуштање и бег од градске вреве, омогућавајући им да уживају у мирном окружењу и природним лепотама.

Гостима је на располагању издвојени објекат категорисан са три звездице, који располаже са две удобне смештајне јединице и укупно шест лежајева. Свака смештајна јединица је пажљиво опремљена како би гостима пружила удобност и пријатан боравак. Иако домаћинство не нуди услугу исхране, гостима је на располагању потпуно опремљена кухиња где могу сами припремати оброке по својој жељи и укусу.

У окружењу домаћинства могу се посетити бројни културно-историјски споменици и знаменитости, додатно обогаћујући боравак гостију.

Оно што посебно карактерише домаћинство Чакаревић је његово природно окружење, близина Гружанског језера, и чист ваздух, што гостима омогућава да се потпуно опусте и повежу са природом. Било да се ради о шетњама кроз прелепе пејзаже или једноставном уживању у миру и тишини, гости ће сигурно пронаћи свој мир у овом руралном рајском кутку.

Домаћинство Чакаревић у Книћу пружа незаборавно искуство за све оне који траже одмор у природи, далеко од ужурбане свакодневице. Уз удобност смештаја, природне лепоте и близину културно-историјских споменика, гости ће сигурно понети са собом предивне успомене на свој боравак у овом гостољубивом дому.

Резервишите свој боравак већ данас и препустите се чарима сеоског живота у сеоском туристичком домаћинству Чакаревић.

Услуге

Собе: TV, WiFi, клима

Радно време: 24 часа

Кућни љубимци: Дозвољено

Особље говори енглески језик

Бесплатно: паркинг, остава за пртљаг, парно грејање, креветац за бебе
Уз доплату: трансфер од и до аеродрома

Контакт

Бранислава Нушића 13, Кнић

069 4999504

alekcak@yahoo.com

Domaćinstvo Čakarević

Domaćinstvo Čakarević

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.