Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Сеоско туристичко домаћинство
„Гружански хоризонти“

Место: Гривац

О нама

Смештено у сликовитом селу Гривац, на само 500 метара од пута који повезује варошице Кнић и Баре, "Гружански хоризонти" представљају идеално место за бег од градске вреве и уживање у благодетима природе. Овај драгуљ руралног туризма категорисан је са три звездице, пружајући својим гостима удобан смештај и незаборавно искуство.

Са свега четири лежаја распоређених у две смештајне јединице, "Гружански хоризонти" одишу топлином и интимношћу. Гостима је на располагању полузатворени објекат у коме се служи храна и пиће за госте на смештају и организоване групе, чиме се пружа могућност уживања у аутентичној домаћој кухињи домаћице Мирјане. Мирјана је позната по својој вештини припреме традиционалних јела, а њен таленат је представљен у популарној ТВ емисији "Шареница".

Окружени прелепом природом, "Гружански хоризонти" нуде свеж ваздух и мир који освежавају душу и тело. Село Гривац је окружено зеленилом, а у близини се налази и бициклистичка рута која води од Кнића према Борчу што чини ово домаћинство идеалном дестинацијом за посету бициклиста и љубитеља активног одмора. Уживајте у вожњи кроз сликовите пејзаже и откријте лепоте околине.

Заједнички ручкови у пријатном амбијенту овог домаћинства стварају незаборавне тренутке дружења и уживања у аутентичној атмосфери села. Било да се опуштате уз чашу домаће ракије или уживате у укусним специјалитетима које припрема Мирјана, сваки тренутак проведен у "Гружанским хоризонтима" постаје посебан и незабораван.

Доживите чари сеоског живота и препустите се благодетима природе у "Гружанским хоризонтима". Ваше путовање ка аутентичном искуству почиње овде. Добродошли!

Услуге

Собе: TV, WiFi

Радно време: 24 часа

Паркинг: Бесплатан

Могућност пријема групних посета и ручкова

Контакт

Царице Јелене 37, Гривац

060 3337247

horizonti.grivac@gmail.com

Gružanski horizonti

gruzanskihorizonti

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.