Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Сеоско туристичко домаћинство
„Кућа Вранића – Рођак са села“

Место: Борач

О нама

У идиличном селу Борчу, смештеном у прелепом пејзажу шумадијских брежуљака, налази се "Кућа Вранића - Рођак са села", аутентично сеоско туристичко домаћинство које пружа јединствено искуство традиционалног живота у Србији.

Ово домаћинство постало је омиљена дестинација за посетиоце и туристе након што је серија "Мој рођак са села" освојила срца гледалаца широм земље. Својом рустичном шармом и удобношћу смештаја, "Кућа Вранића – Рођак са села" пружа гостима незаборавно искуство које сеже дубоко у срце традиције.

Смештајне јединице, уређене у етно стилу, нуде пријатан амбијент са укусом прошлих времена. Домаћинство је категорисано са три звездице, а две смештајне јединице са 6 индивидуалних лежаја пружају удобност и интимност, идеално за одмор са породицом или пријатељима.

Положај "Куће Вранића" је изузетан, с погледом који одузима дах. Удаљено од градске вреве, ово сеоско имање пружа мир и тишину, са панорамским погледом на Борачки крш с једне стране и сликовите пејзаже околних брежуљака и Гружанског језера са друге стране.

Осим што је популарно међу туристима, "Кућа Вранића" је и омиљено место за снимање телевизијских емисијаи окупљање уметника. Фотографи из земље и региона окупљају се у овом домаћинству годинама уназад како би забележили лепоте природе и традиције овог краја у оквиру манифестације Фото сафари "Гружа-Борач-Кнић".

За организоване групе и групне ручкове, домаћинство поседује посебан објекат за пријем гостију, стварајући незаборавне тренутке дружења и уживања у аутентичној домаћој кухињи.

Ручак на отвореном, у хладовини старог ораха, постаје права посластица за сва чула, пружајући јединствено искуство које се памти.

"Кућа Вранића - Рођак са села" није само туристичко одредиште, већ место које вас води на путовање кроз време и традицију српског села. Доживите топлину гостопримства и лепоте природе у овом шармантном сеоском домаћинству.

Услуге

Собе: TV, WiFi, клима

Радно време: 24 часа

Паркинг: Бесплатан

Могућност пријема групних посета и ручкова

Могућност пријем кућних љубимаца

Контакт

Милоша Обреновића 28, Борач

064 4717614

rajkolecic021@gmail.com

Kuća Vranića (Rođak sa sela)

rajkolecic

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.