Учитајте одмах
  • Кнић 34240
  • turizam@knic.rs
  • Пон - Пет 07:00-15:00

Сеоско туристичко домаћинство „Вегимир“ ДОО

Место: Врбета

О нама

Добродошли у сеоско туристичко домаћинство "Вегимир" ДОО, смештено у идиличном селу Врбетa, које с поносом представља прво веганско домаћинство не само у општини Кнић, већ и у читавој Србији. Под вођством домаћице Мирe, која своје богато искуство у угоститељству и припреми веганске хране стиче годинама, уживаћете у аутентичним, укусним јелима.

Мира је своје кулинарско умеће усавршавала у Немачкој, стварајући рецепте који задовољавају и најзахтевније веганске укусе. У "Вегимиру" можете уживати у веганским (посним) варијантама омиљених балканских специјалитета попут гироса, ражњића, пасуља, ћевапчића, пљескавица, гулаша и многих других традиционалних јела карактеристичних за Балкан.

Независно од повода, од рођендана до породичних окупљања, "Вегимир" може угостити до 50 особа на отвореном простору за ручак, вечеру или вашу посебну прославу.

У "Вегимиру" се налазе стари објекти саграђени на традиционалан начин, од земље и дрвета, али реновирани и намењени за смештај туриста. Гостима је на располагању објекат категорисан са две звездице, који садржи једну смештајну јединицу са француским лежајем и купатилом. Такође, у плану је изградња модерног комплекса са рестораном, великом кухињом, базеном и дрвеним бунгаловима који ће додатно обогатити туристичку понуду.

Уз предивну природу која окружује "Вегимир", ово је идеално место за опуштање и мир. Доживите јединствени спој традиције, укусне веганске хране и природне лепоте у овом гостољубивом домаћинству.

Добро дошли!

Услуге

Радно време: 24 часа

Паркинг: Бесплатан

Уз доплату: трансвер од и до аеродрома

Pet friendly

Vegan food

Могућност пријема групних посета и организованих ручкова

Особље говори немачки и енглески језик

Контакт

Доситејева 6, Врбета

062 8797725

mira.riediger@googlemail.com

Vegimir.rs

Vegimir-Balkan Spezialitaten rein pflanzlich

Галерија

Текст: Драгица Илић

Фотографије: Милош Младеновић

Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење законских прописа који уређују ову област. Материјале са овог сајта можете да користите за сопствену употребу, али не можете да их на било који начин мењате, репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно користите на неки други начин у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ТО Кнић.